Contact

Euritmietherapie Zutphen

Prins Bernhardlaan 10a
7204 AM Zutphen
tel: 06 36251088
e-mail: johannestreuren@gmail.com

Wanneer u contact op wilt nemen, of nog meer informatie wilt, kunt u mij telefonisch bereiken op nr 06 36251088. U zult dan regelmatig de voice-mail treffen als ik op dat moment niet thuis ben of aan het werk ben. Spreek dan uw bericht in met uw naam en telefoonnummer, dan bel ik u terug. U kunt ook mailen: johannestreuren@gmail.com

Kom je met de fiets?
Zoek eerst naar woonhuis nr 10 en sla dan de korte weg in die links van dat huis ligt. Je ziet dan dat zich achter dat woonhuis een praktijkruimte bevindt (nr 10a).

Kom je met de auto?
De Prins Bernhardlaan is aan de kant van de Warnsveldseweg afgesloten voor autoverkeer. Om zeker te zijn van een parkeerplek in de buurt van de praktijk moet je de Prins Bernhardlaan daarom vanuit de andere kant in rijden (de rotonde waar de Prins Bernhardlaan kruist met de Kleine Omlegging). Zoek naar woonhuis nr 10 en loop dan de korte weg in die links van dat huis ligt. Achter dat woonhuis bevindt zich de praktijkruimte (nr 10a).

Kom je met de trein?
De praktijk bevindt zich op 2 km afstand van het NS station van Zutphen. Het huren van een OV fiets is daarom aan te raden. Zie voor de route onderstaande plattegrond. Als je de Prins Bernhardlaan hebt bereikt zoek je naar woonhuis nr 10 en sla je vervolgens de korte weg in die links van dat huis ligt. Achter dat woonhuis bevindt zich de praktijkruimte (nr 10a).

Links:
www.euritmietherapie.nl (website van de Nederlandse Vereniging Voor Euritmietherapie)
www.nvaz.nl (website van de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders)

www.buteykocentrumzutphen.nl