Contact

Wanneer u contact op wilt nemen, of nog meer informatie wilt, kunt u mij telefonisch bereiken op nr 06 36251088. U zult dan regelmatig de voice-mail treffen als ik op dat moment niet thuis ben. Spreek dan uw bericht in met uw naam en telefoonnummer, dan bel ik u terug. U kunt ook mailen: johannestreuren@gmail.com

Parkeren met zowel fiets als auto kan op het parkeerterrein aan de achterzijde van het pand op de Oude Wed. Overige parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand.

Kom je met de trein? Binnen 5 minuten ben je vanaf het station bij de praktijk. Vanuit het station loop je:

  • naar rechts het Stationsplein op
  • dan ga je linksaf Looiersstraat in.
  • vervolgens via de Molengracht rechts voor de flat langs van de Berkelkade
  • daarna sla je rechts af de Brugstraat in
  • direct daarna links af Oude Wed op waar je aan je rechter hand de achteringang vindt van de IJsselkade 8

Kom je met de fiets?  Graag de ingang aan de achterzijde van het pand gebruiken. Hier kom je via de Berkelkade en vervolgens de Oude Wed. Daar is een overdekte fietsenstalling. Aan de voorzijde is er tegen de gevel van de IJsselkade geen plek voor fietsen .

Kom je met de auto? Voor het bereiken van de parkeerplaats gaat u vanaf de IJsselkade de Marspoortstraat in. Vervolgens gaat u de eerste straat linksaf, de Berkelkade op. Daarna weer gelijk de eerste straat linksaf. Op de Oude Wed gaat u met de weg mee naar rechts. Na ongeveer dertig meter ziet u de achterkant van het gebouw (groene poortdeuren die open staan) en het parkeerterrein aan uw linkerhand.

 

Links:
www.euritmietherapie.nl (website van de Nederlandse Vereniging Voor Euritmietherapie)
www.nvaz.nl (website van de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders)

www.buteykocentrumzutphen.nl